Mogelijkheden

Eerst enkele voorbeelden

Hoe worden reclamespotjes gemaakt? Hieronder ziet u drie voorbeelden van spotjes die in opdracht van de Gemeente Den Haag in het kader van de campagne Den Haag Schoon, door ons zijn geproduceerd. Demet TV wordt met name ingehuurd om spotjes te produceren / uitzenden voor migranten zoals Turken, Marokkanen, Surinamers en Hindoestanen. Heeft u al een reclamespot en wilt u deze alleen uitzenden op Demet TV? Dat kan ook.

Voorbeelden van reclamespotjes:
Aanbieden huisvuil (35 seconden) Storyboard huisvuil (pdf)
Aanbieden grofvuil (35 seconden) Storyboard grofvuil (pdf)
Zwerfvuil …………(30 seconden) Storyboard zwerfvuil (pdf)

Demet TV: maatschappelijke relevante Commerciële Communicatie

Demet TV biedt lokale en landelijke adverteerders unieke mogelijkheden aan om de Turkse doelgroep te bereiken. Zo kunnen wij “tegen zeer aantrekkelijke tarieven” tv commercials uitzenden die zich specifiek op de Turkse doelgroep in Den Haag, Amsterdam en Rotterdam richten. Demet TV is een ideaal medium voor onder andere luchtvaartmaatschappijen, reisbureaus, arbeidsorganisaties, grootwinkelbedrijven, lokale detaillisten, gemeentelijke instellingen en de rijksoverheid om deze grote gloeiende doelgroep te informeren over hun diensten en/of producten. Natuurlijk vraagt elke doelgroep om een eigen benadering, het zeer vaardige team van Demet TV kan u daarbij optimaal adviseren en assisteren. Wij zenden commercials uit. Desgewenst kunnen wij uw reclame commercial produceren, waarbij onze kennis van de doelgroep uiteraard een een meerwaarde heeft. Zowel de uitzend – als de productietarieven zijn gunstig.

Informatie aanvragen

Demet TV: een praktische middel voor uw mededelingen

In overleg met onze klanten bepalen wij wat de ideale manier is om de diensten en/of producten van onze klanten te promoten. Nadat er voor een bepaalde aanpak gekozen is, gaat het productieteam van Demet TV aan de slag. Onze regisseur stelt een plan van aanpak op wat bestaat uit de volgende onderdelen:

  • reclamescript (tekst)
  • opnames (op locatie)
  • geluidsopnames
  • montage
  • presentatie aan klant
  • uitzending

Door de intensieve samenwerking met de adverteerder gedurende het hele proces, weten wij het product te produceren dat onze klanten wensen.

Productie faciliteiten van Demet TV

Demet TV heeft professionele programmamakers die kwalitatief hoogwaardige apparatuur tot hun beschikking hebben. Deze professionals zorgen niet alleen voor onze eigen programma’s, maar worden ook ingezet voor coproducties met andere uitzendgerechtigden in Rotterdam en Amsterdam. Daarnaast zijn wij continu betrokken bij de productie van, nieuws- en actualiteitsprogramma’s, reclamecommercials, “non-profit” informatiespotjes en voorlichting- en bedrijfsfilms.

Facilitair Bedrijf

Ook onafhankelijke producenten kunnen profiteren van onze faciliteiten. Zo verhuren wij kantoor- en studioruimte, camera’s en montageruimtes. Tevens bemiddelen wij bij het inhuren van freelance specialisten. Kortom: Demet TV is het juiste adres.